I helgen ble det gjennomført tradisjonell basketball turnering Pirates cup. I yngste klassen, U12, stilte Pirates med fire lag. I guttas U12 klassen var tre av fire lag fra Pirates.

Pirates Blue, Black og halve White med trenere.

De var delt i White-, Black- og Blue-lag. Selv om de er veldig gode venner, utfordret de hverandre. Det var veldig viktig for dem å vise hvor gode de er blitt. De viste fantastisk innsats. Etter mange jevne oppgjør, var det til slutt Pirates White som vant finalen mot Kirkevoll fra Bergen.

Pirates White sammen med Pirates Blue.

De yngste Piratene stilte også i U14. Vi merker at nivået i resten av landet er høyere, men selv om våre spillere er minst ett år yngre, så klarte de seg greit og klarte å vinne en kamp mot ganske tøff motstand.

Pirates U14.

I jentenes U12-klasse, stilte Pirates lag for første gang etter mange år. Motstanderne var tilreisende lag fra Oslo og andre plasser i Norge. Kampene var jevne og veldig spennende. Våre jenter gikk seirende ut kamp etter kamp. Etter tre seirerlørdag og en plass i semifinalen øynet de muligheten til å komme seg til finalen. De tok vare på den muligheten, slo Kjelsås 2 og kom seg til finalen.

Der ventet et annet Kjelsås-lag. Frida, Ema, Yulieth, Jasmin og Jeanine viste fantastisk vinnervilje og ledet av sin trener Hans Daniel dro de i land finaleseier. Vi ble vitner til uforglemmelige jubelscener.