Lørdag stilte Budosør Judo Club med seks utøvere, tre gutter og tre jenter, på Judofestival Sørlandet. Vi er svært glad for at jentene har begynt å komme til oss. Vi har flere jenter i stallen og ønsker at enda flere kommer og utforsker denne fantastiske sporten. Ida og Lise Hovrind stilte i hver sin klasse denne gangen og alle motstanderne var gutter. Jentene vant alle sine kamper, det forteller at judo er en suveren sport for jenter også.

Fra venstre Hakan, Christoffer Ailin, Mohammed og maskott og Judoka Menissa. Bak fra venstre Lise og Ida.

Alle utøverne fra Budosør Judo Club viste en solid innsats og kampvilje. Det viktigste med barnestevner er at barna lærer noe og har det gøy sammen. Noe denne gjengen bekreftet etter stevne.

Ida Hovrind mot en av guttene i hennes klasse.

Det ble et svært vellykket arrangement. Tusen takk til IF Sørfjell – judogruppa som var arrangør med Jørgen Hillestad i spissen, og laget et «kortreist» og utrolig hyggelig stevne for barn i Agder.

Søndag reiste tre utøver til Sola for å delta i Regionmesterskapet. Simen Brunvante ble dessverre skadet allerede i første kamp, men Erik Brunvatne og Geirmund Glendrange hevdet seg meget godt.