Gjenforenes med gamle Jerv-kompiser i Express

Midtbaneeleganten Jan Jenssen (31) er klar for 3. divisjonsspill i Express.

Publisert:

Tobias Olsvik (t.v.) og Steinar Berås (t.h.) kunne tirsdag kveld ønske sin gamle lagkompis i Jerv, Jan Jenssen, velkommen til Express. Foto: Magne Aslaksen

Brukergenerert innhold

  • Magne Aslaksen
    IL Express

GRIMSTAD: Jan spilte i Jerv i nesten åtte sesonger fram til i fjor. Før det var han én sesong i Vindbjart, før der i Start og før der igjen i moderklubben Lillesand. Her forteller han om hvorfor han har valgt å spille for Express:

– Jeg har fått vært med på noen økter i vinter og synes det er en fin gjeng og nivået er bra. Da klubben spurte om jeg ville være med i år, måtte jeg jo nesten si ja til det. Jeg har som mål å være med å bidra det jeg kan, ut fra tid og tilstand på kropp.

– Express virker som en hyggelig klubb å være en del av og det vil jeg være med å bygge oppunder. Jeg håper samtidig å ta av noen kilo rundt magen i løpet av oppholdet mitt, og kanskje jeg kan bidra til at Steinar Berås også kutter ut pølsene på bensinstasjonene når vi er på bortekamper sammen igjen. Det første har jeg mer tro på enn det siste.

Tobias Olsvik, som tidligere har spilt flere sesonger sammen med Jan i Jerv, er begeistret for gjenforeningen:

– Rett og slett en klassesignering. Det begynte med et julebord i desember og har blitt jobbet godt over tid for å få signaturen i orden. Jan er en nydelig person både på og utenfor banen.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Fotball
  2. FK Jerv