Klubblegende inn i ØIF Arendals trenerteam

I hovedtrener Marinko Kurtovics sykefravær skal André Jørgensen Hofstøl vikariere i ØIF Arendals trenerteam.

Publisert:

André Jørgensen Hofstøl (i midten) sammen med Luka Panza på ØIF Arendal-trening. Foto: ØIF Arendal

Brukergenerert innhold

  • Vidar Lorentsen
    Arendal Fotball

ARENDAL: Han er en klubblegende, André Jørgensen Hofstøl. Mens Marinko Kurtovic er satt ut av spill etter hofteoperasjonen, har den tidligere landslagsspilleren og utenlandsproffen gått inn i trenerteamet.

Jørgensen Hofstøl blir Luka Panzas høyre hånd mens Marinko er sykemeldt.

Sist helg satt Jørgensen Hofstøl på benken under treningskampene mot Ribe Esbjerg. Fremover blir han å se på treningene. Luka Panza er meget godt fornøyd med å ha den gamle storskytteren ved sin side.

Luka skryter nemlig veldig av samarbeidet med Jørgensen Hofstøl.

– Det fungerer veldig godt, slår han fast.

– Vi går godt sammen og utfyller hverandre. Når vi skal forklare ting for spillerne, tar han over når jeg stopper å prate, og omvendt, påpeker Luka Panza.

Det er uklart hvor lenge Marinko Kurtovic kommer til å bli borte, men den vikarierende trenerduoen vil holde på så lenge det er nødvendig.

– I tillegg har vi Åsmund som jobber for fullt med målvaktene. Hans Olav Uldal tar seg av det fysiske, mens vi har engasjert Nicolay Høst enda mer når det gjelder skadeforebygging. Vi føler vi har full kontroll på tingene nå, opplyser ØIF Arendals vikarierende trener.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. ØIF Arendal
  2. Håndball