Tror på NM-gull etter hjemmeseier

Etter helgas seier i NM-runden i Kristiansand, har jeg fått økt tro på å vinne norgesmesterskapet i drifting sammenlagt.

Publisert:

Nikolai Kristiansen (20) fra Høvåg vant helgas NM-runde i drifting i Sørlandsparken. Her er han i duell med Jørgen Tangen i finalen Foto: Broomstick

Brukergenerert innhold

  • Nikolai Kristiansen

UTØVERBLOGG: Siden fjorårets sesong, som endte med tredjeplass sammenlagt i NM, har jeg gått over til ny bil. Den nye bilen er en BMW 3-serie 2008 modell med en Toyota 2jz motor. Bilen har 830 hester og 1015 nm på bakhjulene.


Årets sesong startet bra med seier i første NM-runde, som foregikk i Verdal. Andre NM-runden i Egersund endte ikke like bra da helgen startet med girkasse-problemer. Etter denne runden ble endringer på bilen utført for å forhindre flere problemer i sesongen.


Jeg startet helgas NM-runde i Kristiansand bra ved å kvalifisere meg inn til 1. plass på lørdagen. Med et godt team i ryggen ble bilen kontrollert og var startklar til søndagen. Ettersom forrige NM-runde ble stang ut og det ikke er mange poengene som skiller toppførerne, måtte jeg satse alt.

Jørgen Tangen, Nikolai Kristiansen og Christer Lønn på pallen etter helgas NM-runde i Kristiansand. Foto: Privat

Etter mange vanskelige runder endte jeg i finalen mot Jørgen Tangen. Etter å ha kjørt to runder mot ham endte dommerne med en "One More Time". I øyeblikk som dette er det vanskelig å samle tankene da det er så mye som skjer.

Etter å ha kjørt en "One More Time" mot Jørgen Tangen fikk dommerne bestemt seg og jeg dro i land seieren i 3. NM-runde.

Sammenlagt er jeg på 2. plass, men det er fortsatt to runder igjen. Så alt kan skje. Målet mitt for denne NM sesongen er selvfølgelig å kunne stå på toppen av pallen og vinne sammenlagt.

Grade: 5 of 6 stars
Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785