ØIF Arendal-profil ut med skade i ny seier

ØIF Arendals venstreback Martin Lindell måtte forlate banen i onsdagens 24-22-seier mot Halden. Han tror ikke overtråkket vil holde ham lenge på sidelinjen.

Publisert: Publisert:

Martin Lindell har vært blant ØI Arendals beste spillere denne sesongen. Her fra en seriekamp mot Elverum i november. Foto: ØIF Arendal (arkivfoto)

Brukergenerert innhold

  • Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, ØIF Arendal

HALDEN: Lindell fikk ikke mange angrepene før det ble en solid overtråkk som satte ham ut av resten av kampen mot Halden i Remneshallen. Men han hadde heldigvis gode nyheter umiddelbart etter kampen:

– Det var en overtråkk. Jeg har hatt mange av dem så jeg tror ikke det blir langvarig, sa han og utdypet:

– Det gjorde såpass vondt at jeg var nødt til å stå over resten av kampen. Men har jeg flaks, er jeg tapet opp til mandagens trening og får en full treningsuke før hjemmekampen neste helg.

Nå er det spillefri frem til søndag 23. februar. Da kommer Runar til Sparebank Sør Amfi.

– Jeg tror ikke at Runar-kampen er i fare, kommer det beroligende fra storskytteren.

Tung start

Det startet svært mørkt for bortelaget i onsdagens seriekamp. ØIF Arendal stanget og stanget, men klarte ikke å omsette sjansene til mål. I den andre enden traff Halden på alt. Det tok hele åtte minutter og 57 sekunder før gjestene scoret for første gang. Da sto det 6-1 til hjemmelaget.

Dette var en kamp som inneholdt det meste. Mye kriging og sliting mellom lagene, det hele var en fysisk styrkeprøve for bortelaget. Saktem men sikkert kom ØIF tilbake fra den forferdelig starten. Pauseresultatet var 12–11 til vertene

Avanserte til sølvplass

ØIF Arendal tok med seg det «positive» resultatet inn i 2. omgang, og kom ut i fyr og flamme. De leverte en særdeles sterk omgang med flotte angrep og sterkt etablert forsvarspill.

Etter en halvspilt første omgang var gjestene for første gang i ledelsen, 16-17. Halden begynte å slite med å få uttelling, og nå var det de som måtte ut å jage etter et resultat.

Det klarte de aldri, med to minutter igjen ledet ØIF Arendal 22-24, og holdt på denne ledelsen resten av kampen.

– Dette var ekstremt, rett og slett ekstremt deilig, sa supportersjef Jørn Holmestrand etter matchen.

ØIF klatret til en 2. plass på tabellen ettersom Drammen tapte sin kamp onsdag mot serieleder Elverum.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. ØIF Arendal
  2. Håndball
  3. Halden