Simon Larsen matchvinner for Jerv

En scoring fra Simon Larsen sørget for at Jerv vant 1-0 i søndagens seriekamp mot Tromsdalen.

Publisert: Publisert:

Alexander Dang jubler sammen med målscorer Simon Larsen (sittende på bakken). Foto: Jan Skaregrøm

Brukergenerert innhold

  • Victoria Nikolaisen
    FK Jerv

GRIMSTAD: Det har vært en lang uke for gutta med tre tøffe kamper på sju dager. Av ni mulige poeng fikk Jerv med seg seks, noe vi skal være fornøyd med.

I søndagens kamp mot Tromsdalen fikk vi en god start og hadde ballen i store deler av første omgang. Vertene skapte dog ikke de store sjansene og det manglet litt på siste tredel. Etter det er spilt rundt 27 minutter ble det uttelling. Ballen havnet i beina på Daniel Aase som slo et innlegg langs bakken.

Innlegg fra Daniel Aase. Foto: Jan Skaregrøm

Der sto Alexander Dang og flikker ballen videre. Simon Larsen fikk ballen helt alene og var sikker i avslutningen. Hjemmelaget gikk til pause på stillingen 1-0, uten å produsere så mye mer resten av omgangen.

I andre omgang hadde Tromsdalen ballen mer og Jerv ble presset lave. Hjemmelaget skapte ingen store sjanser, men var nære ved noen overganger som ikke ga uttelling fordi vi er litt slurvete. Tromsdalen fikk to store muligheter, en i første og en i andre, men Jerv-keeper Øvretveit avverget godt ved begge anledninger. Kampen endte dermed 1–0 til Jerv.

Nå ser gutta fram mot en litt roligere uke med gode treninger. Neste kamp er borte mot Notodden klokka 18.

PS! Etter 24 kamper ligger Jerv på 11. plass blant 16 lag med 32 poeng.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. FK Jerv
  2. Fotball