Tredje strake NM-gull

Nok en gang kunne jeg juble for NM-tittelen i rallycross, og denne gang i den største klassen.

Publisert: Publisert:

Fredrik Ågedal (23, i midten) fra NM Konsmo vant i helga nok en NM-tittel i rallycross. Hans Jøran Østereng fra NMK Trøgstad til venstre og Kim Åvar Meland til høyre fra NMK Konsmo. Foto: Rune Johannesen

Brukergenerert innhold

  • Fredrik Ågedal

UTØVERBLOGG: På Momarken i helga skulle rallycross-NM avgjøres med den sjette NM-runden. Den ble kjørt fredag og lørdag. Etter innledende omganger sto jeg med 12. tid, 3. tid 2. tid og bestetid i siste omgang. Dette kvalifiserte til 2. startspor i A-finalen. Allerede da var NM-gullet i Supernasjonal klasse 4 sikret for min del.

Dermed skulle finalen bli en ren sjarmøretappe. Jeg tok jeg starten og ledet i store deler av løpet, men endte opp på 2. plass. Jeg må bare si at dette var en fantastisk avslutning på en helt rå sesong i ny klasse. Å vinne NM i rallycross tre år på rad kjennes fantastisk bra, særlig nå som det var i den største klassen. Jeg må rette en stor takk til hele teamet, familie og kjæresten som gjør dette mulig, og ikke minst sponsorene og alle som følger med på vår satsing!

PS! Trond Simen Larsen fra NMK Konsmo fikk gull i RX junior cup og Sivert Svardal fra NMK Konsmo fikk sølv i RX klasse 2.

Fra helgas NM-kjøring på Momarken Foto: Rune Johannesen

Les flere utøverblogger fra Fredrik Ågedal her

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Fredrik Ågedal
  2. Rallycross
  3. Blogg