Kjønø forlenger med Grorud

Kristiansanderen Eirik Kjønø (28) fortsetter som hovedtrener for Groruds nyopprykkede 1. divisjonslag.

Publisert:

Eirik Kjøno fortsetter som hovedtrener for Groruds nyopprykkede 1. divisjonslag for menn. Foto: Grorud IL

Brukergenerert innhold

  • Frode Englund
    Grorud IL

OSLO: Eirik hadde fra før kontrakt ut 2020 og har nå forlenget avtalen til å gjelde ut 2022-sesongen. Han har vært i klubben siden 2014 og var de første årene utviklingsansvarlig og trener for rekruttlaget. Deretter var han assistenttrener under Rolf Teigen på a-laget.

De to siste årene har han vært hovedtrener for vårt a-lag som i 2019 rykket opp til OBOS-ligaen. Dette var første gang klubben kom seg høyere enn nivå tre i norsk forball, noe du kan lese mer om her.

Eirik ble av Trenerforeningen kåret til årets unge trener i Norge både i 2018 og 2019. Samme trener har aldri tidligere fått denne utmerkelsen to ganger.

– Jeg trives veldig godt i klubben, og får nok utfordringer og utvikling. Vi er i ferd med å bygge noe veldig spennende her, sier han og utdyper:

– Vi er langt fra ferdige, vi kan ta flere steg de neste årene. Det er et veldig bra fagmiljø og god ledelse i Grorud IL, og jeg får lov til å jobbe med seriøse, gode fotballspillere hver dag.

Groruds daglige leder Jon Ole Reinhardsen Foto: Grorud IL

Klubbens daglige leder Jon Ole Reinhardsen melder følgende:

– Vi er ekstremt glade for at Eirik har valgt å forlenge avtalen sin med oss. Han er en veldig dyktig trener og klubbygger. Han har vært i klubben i mange år, og er en viktig kontinuitetsbærer.

Les også:

Sørlendinger står bak fotballsuksess i hovedstaden

Oslo-klubb med historisk opprykk i siste serierunde

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Fotball
  2. Grorud IL