Carina Pettersen fra Vennesla (til venstre) og Charlotte Husomanović fra Kristiansand er ett av få kvinnelige dommerpar i region sørvest. Drømmen er å kunne dømme toppkamper nasjonalt og internasjonalt. Her fra prisutdelingen sist helg. Foto: Privat

Årets dommerpar i region sørvest

Håndballdommerne Charlotte Husomanović og Carina Pettersen fikk flest stemmer fra lagene i regionen.

Brukergenerert innhold

Glenn Grøsfjeld
Norges Håndballforbund
Publisert:

NHF region sørvest arrangerte felles runde for alle 3. divisjonslag 7. og 8. april. I den forbindelse ble det kåret «årets dommerpar», stemt frem av lagene. Pettersen/ Husomanović ble i år stemt frem som vinnere for sin innsats denne sesongen. De er et «up and coming» dommerpar som vi ønsker å legger ressurser i. Vi ser veldig frem til å følge dommerparet videre i utviklingen deres.

Dommerne sier følgende:

– Det å bli kåret til årets dommer i regionen viser at vi har tatt et viktig steg i riktig retning. Dette har gitt oss kjempe motivasjon til videre jobbing i forhold til det som venter oss i U17-NM i Bergen 4.-6. mai og ikke minst til neste sesong (Charlotte Husomanović)

Carina representerer Gimletroll mens Charlotte dømmer for Larvik Turn. Foto: Privat

– Å bli kåret til årets dommere betyr mye da det sier noe om at det vi leverer er bra og at vi er godt likt av lagene i regionen. Det at man får en merknad for jobben man gjør og all tiden som legges ned, blir da virkelig verdt det. (Carina Pettersen).

Les også:

Sørlandsdommere som vil opp og frem

Foto: Privat

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785