Medaljer til rekordmange kristiansandere i teamgym-EM

Utøvere fra Kristiansands Turnforening bidro til medaljefangst i Portugal.

Publisert: Publisert:

Denne gjengen fra Kristiansands Turnforening var tatt ut til Norges lag i teamgym-EM. Fra venstre: Tomine Byremo, Helle Sødal, Hanne Sødal, Sebatian Hübert, Camilla Karlsen, Georg Lagarhus, Live Klæbø, Anna-Sofie Landrud og Juni Josephsen. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Elke Udelhoven
    Kristiansands Turnforening
Denne artikkelen er over ett år gammel

Norge reiste hjem med tre bronsemedaljer, to 4.plasser og en 5.plass fra EM som ble avholdt i Odivelas Portugal 17.-20. oktober.

Dette var Norges første EM der Norge stilte med et offisielt landslag i teamgym. Utøvere, trenere og støtteapparat har jobbet målrettet mot EM i lang tid. "Landslagssatsingen" i troppsgymnastikk har utvilsomt gitt gode resultater og har bidratt til å løfte nivået betraktelig på samtlige tropper.

Landslagssjef Hennig Ottersen er meget fornøyd og stolt av innsatsen.

Live Klæboe Ødegård (1. rad, startnr. 10), Anna Sofie Landrud (1. Rad, startnr. 3) Foto: Privat

Kristiansands Turnforening var rekordsterkt representert med åtte av våre gymnaster.

Teamgym senior menn, frittstående: Sebastian Hübert, nr. 2 fra høyre/gymnast med startnr. 5. Foto: Privat

Anna Sofie Landrud vant en bronsemedalje med mix junior-troppen. Live Klæboe Ødegaard var reserve. Menn senior vant også en bronsemedalje med vår gymnast Sebastian Hübert. Hanne Sødal kom med mix seniortroppen på en flott 4. plass.

Fra venstre: Camilla Karlsen (startnr. 8) Foto: Privat

Camilla Karlsen og Tomine Byremo kom på en 5. plass med kvinner junior. Her var Helle Sødal reserve. Juni Josephsen og Georg Lagarhus var også med i EM-troppen.

Les også:

Kristiansandere med bronse i teamgym-EM

Kristiansandere til teamgym-EM

Fra venstre: Live Klæboe Ødegård, Anna Sofie Landrud, Helle Sødal, Camilla Karlsen, Tomine Byremo og Hanne Sødal. Foto: Privat

Det er første gang i Kristiansands Turnforening sin historie at vi har hatt så mange gymnaster representert på et EM. Vi er veldig stolte og gratulerer så mye med disse flotte resultatene.

Hanne Sødal i aksjon. Foto: Privat

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Kristiansands Turnforening
  2. Turn