Agder-skiskyttere i norgestoppen

Siri Aas knallet til med sølv i junior-NM og Ingvild Sangesland vant fellesstarten i norgescupen.

Publisert:

Siri Aas fra Birkenes IL/Sirdal Ski til venstre på pallen. Ingvild Engesland fra Øvrebø IL på bildet til høyre. Foto: Sirdal Ski/Thomas Åbø

Brukergenerert innhold

  • Øyvind Vaagland Reiten, Birkenes IL
Denne artikkelen er over to år gammel

MODUM: Siri Aas fra Engesland og Birkenes IL/Sirdal Ski tok sølv i klasse K19 i helgens junior-NM på Simostranda.

Siri skjøt ned ni av ti blinker. Kombinert med god fart i sporet sikret hun sin andre NM-medalje for sesongen. Fra tidligere har hun bronse fra sommer-/rulleski-NM.

– Jeg er veldig godt fornøyd med løpet. Jeg følte meg bra i sporet og det var gøy at endelig jeg klarte å treffe så bra som jeg gjorde på lørdagen, sier Siri.

Ingvild Sangesland fra Øvrebø IL leverte strålende prestasjoner i 4. runde av norgescupen i samme løyper på Simostranda fredag og lørdag. På fredagenes fellesstart traff hun 19 av 20 blinker og sikret med det seier i kvinner senior. Under lørdagens sprint øvelse sikret hun en tredjeplass med fullt hus på standplass.

– Gøy når langrennsformen og skyteformen klaffer på samme tid, fastslår Ingvild.

Agders stafettlag i M17-18 gikk inn til en sterk fjerdeplass etter en tett og spennende stafett. Agder var med i ledelsen helt inn til åttende og siste skyting. Dessverre ble det tøft på siste stående skyting og Agder havnet utenom pallen etter to runder innom strafferunden etter siste skyting.

Totalt var 33 løpere fra Agder-kretsen påmeldt til helgens konkurranser.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Skiskyting
  2. Birkenes IL
  3. NM
  4. Øvrebø IL