Sølv og bronse i kickboksing-NM

Amalie Anker Johansson og Sarah Sophie Wedø fikk med seg edelt metall fra NM i fullkontakt kickboksing.

Publisert:

Sarah Sophie Wedø (23 år, til venstre) og Amalie Anker Johansson (22 år, til høyre) fra Arendal Bokseklubb med sine medaljer etter lørdagens NM. Begge gikk fullkontakt +70 kilo. I midten vinneren Thea Vatshelle fra Fight Fitness. Foto: Øyvind Johansen

Brukergenerert innhold

  • Øyvind Johansen
    Leder i Arendal Bokseklubb
Denne artikkelen er over ett år gammel

RISØR: Amalie vant sin første kamp og tapte finalen 2–1 i en jevn kamp. Sarah tapte innledende kamp og tok bronse.

Amalie melder følgende:

– Jeg er veldig godt fornøyd med min egen innsats i helga. I semifinalen møtte jeg en teknisk god kickbokser som har gått en del internasjonalt før. Jeg klarte å holde hodet kaldt, gjøre det jeg er best på og dro dermed seieren i land med dommerstemmene 3–0. I finalen møtte jeg ei veldig flink jente fra Bergen, som jeg har truffet en gang tidligere i ringen.

– Jeg visste at dette kom til å bli en kamp der jeg måtte ha fult fokus fra start til slutt. Det var en jevn kamp alle rundene, og begge var nok veldig sultne på gullet. Jeg måtte til slutt se meg slått med ett treff mer og dommerstemmene 2–1 til bergenseren. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med helgens kamper, og dro hjem med mer ringerfaring, som kommer godt med når jeg drar på mitt andre internasjonale stevne i Italia i midten av juni.

Sarah Sophie sier dette:

– Jeg driver ikke med kickboksing til vanlig, da jeg satser på boksing. Jeg tok NM som god trening og en ny erfaring. Det var moro!

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Kickboksing
  2. Arendal Bokseklubb