NM-bronse til KCK-rytter

Jesper Stiansen (15) vant bronsemedalje i norgesmesterskapet for ungdom sist helg.

Publisert:

Jesper Stiansen fra Kristiansands Cykleklubb sikret seg også en femteplass i tillegg til bronsemedaljen under NM for ungdom i Asker. Foto: Asker SK.

Brukergenerert innhold

  • Arild Jensen
    Kristiansands Cykleklubb

ASKER: Kristiansands Cykleklubb stilte med en herlig gjeng jenter og gutter i årets norgesmesterskap for ungdom, 10–16 år. Asker CK arrangerte sykkelritt i knallharde og krevende løyper, som virkelig ga de unge og håpefulle en solid utfordring.

Vår beste rytter var Jesper Stiansen, M 15, med en sterk bronsemedalje på 20 kilometer tempo, og han fulgte opp med en solid femteplass på søndagens fellesstart.

Jesper Stiansen på bronseplass (t.h.). Foto: KCK

Klubben stilte med syklister som debuterte i nasjonalt ritt, og vi hadde med oss de som er rutinerte. Veldig moro med en flott delegasjon av unge jenter, Sereina Snerthammer, Ellie og Alida Tveiten og Pia Stiansen i klasse K 10-12, som virkelig fikk utfordringer og la ned en imponerende innsats i den tøffe løypa rundt Asker. Johannes Realfsen og Espen Jensen fikk begge søndagens fellesstart amputert grunnet velt. Men selv etter en tur i grøfta i 50 km/t reiste de seg opp og fullførte.

KCK-kvartetten Sereina Snerthammer, Alida og Ellie Tveiten og Pia Stiansen. Foto: KCK

Tobias Kvarsnes, M16, er relativt ny i sykkelsporten, men viste solid moral da han ikke ga seg i varmen og de tøffe bakkene i Sylling, og kjempet seg til mål som en av de få fullførende.

Allerede kommende helg vil det være nye muligheter til å vise solid innsats, når KCK og Grimstad SK arrangerer et av Norges største etapperitt for barn og ungdom Sørlandet Petit Prix.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Kristiansands Cykleklubb
  2. Sykling