Samboerpar til EM i kendo

Min samboer Marie Nørvåg og jeg, begge fra Kristiansand Kendoklubb, representerer Norge i helgens kendo-EM i Skopje, Makedonia.

Publisert: Publisert:

<p>Kenneth Fredheim og Marie Nørvåg fra Kristiansand kendoklubb tok gull under årets NM. Nå venter EM i Makedonia. Foto: Alice Powell</p>

Brukergenerert innhold

  • Kenneth Fredheim, Kristiansand Kendoklubb
Denne artikkelen er over fire år gammel

Vi har flere landslagsopptredener bak oss, senest under kendo-VM i Tokyo i fjor.

Her er jeg i aksjon under Sugo Cup i Malmö tidligere i år. Foto: Foto: Signe Grenvall

Realistiske forventninger

Selv om vi har gjort det bra det siste året (Marie har flere gull fra internasjonale konkurranser, samt NM-gull dame individuelt og lag, jeg har NM-gull for lag), går begge inn med realistiske forventninger. Kendo er en ung idrett i Norge og domineres av land som Frankrike og Italia med langt flere utøvere. Målet for oss begge i år er å komme videre fra gruppespillet, noe som er oppnåelig.

Marie skal konkurrere i damer senior, individuelt, og jeg skal gå i herrer senior, individuelt og lag. Kendo-EM avholdes fra fredag 1. til søndag 3. april. For mer informasjon og resultater, se <http://ekc2016macedonia.mk/. For livestreaming av mesterskapet, se her.

Les også:

Marie Nørvåg og jeg tok gull under årets NM. Nå venter EM i Makedonia. Foto: Foto: Alice Powell

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Blogg
  2. Kristiansand Kendoklubb