Spenningen levde helt inn i siste runde, hvor Randesund, Kvinesdal og Vigør knivet helt inn om tittelen i en jevn og god G13-serie.

I en forrykende god avslutningskamp under flomlysene på Hellemyr vant Vigør med 5-2 mot Jerv på Brun Arena.

Guttene ble fortjent hyllet av våre fantastiske supportere etter kampslutt i noen herlige jubelscener.

Vigørs G13-lag er en enormt dedikert gjeng med gutter. Laget trener fire-fem økter i uka og kjennetegnes av masse talent kombinert med en fantastisk treningskultur og ønske om å bli bedre. Guttene er vinnerskaller og lever og ånder for fotballen. Det er lagt ned utallige treningstimer gjennom en lang sesong. Guttene lar seg aldri skremme av vær og vind. God treningskultur kombinert med godt kameratskap og å ha det GØY sammen har vært nøkkelfaktorer. Laget har deltatt på mye i år, og vant senest i mai også LKB Gistrup cup. Med en klubb som alltid legger godt til rette i ryggen, engasjerte foreldre og dedikerte gutter så blir det resultater!

Kretsmesterskapet er det synlige beviset på hvem som har vært jevnest og best gjennom en lang sesong. Vigørs G13 lag har lagt grunnlaget hjemme på Brun Arena hvor det har blitt ti seire av ti mulige.

Vi trenere hiver oss på gratulasjonene til gutta, og benytter samtidig anledningen til å takke alle spillere og trenere i G13 på Agder for mange gode kamper og flotte øyeblikk i årets sesong.

Hilsen alle oss i Vigør G13