Nå er han tilbake i Jerv

Thomas Ness (21) fra Grimstad er klar for comeback i Jerv-trøya.

Publisert: Publisert:

Thomas Ness gleder seg til nytt spill på Levermyr. Foto: FK Jerv

Brukergenerert innhold

  • FK Jerv

GRIMSTAD: Snart 22 år gamle Thomas bor og spiller fotball i USA til vanlig, mens han studerer. Etter koronautbruddet har det blitt nettbaserte studier, og fotballsesongen er utsatt - og det har ført til at Thomas oppholder seg i Grimstad.

Vært i Express

Thomas har vært tilknyttet Express sitt A-lag, og hatt en avtale om å spille for dem når han har vært hjemme. Fotballsesongen til Express er som kjent satt på hold, og det er usikkert om det i det hele tatt blir fotballsesong for Fevik-laget. Og når Thomas nå har trent med oss i en periode, var Express veldig positive på Thomas sine vegne om en videre sesong i Jerv-trøya.

Vokst opp i Jerv

Thomas Ness har vokst opp i Jerv og er en ekte lokal gutt, som etter opphold i Vindbjart, collegefotball i USA og nå sist med Express, gleder seg til å ta på seg Jerv-drakta og spille A-lagsfotball for barndomsklubben sin.

Vi gleder oss over å ha med oss midtbanespilleren videre framover i en tett og tøff sesong. Thomas vil spille med trøye nummer 32, og blir en del av troppen som reiser til Bergen for å møte Åsane klokka 18 i dag, tirsdag.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. FK Jerv
  2. Fotball 1. div