KBKs Emma Wåland (14) sikret seg en andreplass og to tredjeplasser i konkurranse med motstandere som er flere år eldre enn henne.

Denne helgen deltok 18 spillere fra Kristiansand Badmintonklubb (KBK) i nasjonal rankingturnering i klassene U13A og U19X/A. Emma Wåland (14) imponerte med solid spill også denne helgen, og hevdet seg helt i toppen med to tredjeplasser og en andreplass i en turnering som spilles to aldersklasser over hennes egen.

Emma, som til vanlig spiller i klassen U15A, tok en sterk tredjeplass i damesingle U19A og ble med det den beste damespilleren fra KBK i denne klassen. Hun og klubbvenninne Thea Tønnesen tok en sterk tredjeplass i damedouble U19, hvor KBK også fikk to femteplasser med parene Rikke Østhassel/Kristina Andersen og Marlene Wåland/Lovise Krogsæter. I mixdouble U19 fikk Emma Wåland sitt beste resultat med en sterk andreplass sammen med makker Sturla F. Jørgensen fra Karmøy BK.

I klassen U13A er nye talenter fra KBK på gang. June Bøhn tok tredjeplass i damedouble med Jenny Rajkumar fra Sotra BK. Kevin Elson og Adam Bjørnestøl fikk begge en flott femteplass i herresingle.