De to beste lagene fra Jenter 13 A-serie i Agderfylkene skulle gjøre opp om hvem som hadde det beste laget i Region Sørvest, som inkluderer Rogaland. Våg og Trauma hadde kvalifisert seg gjennom å bli nr. 1 og 2 i den lokale serien og reiste for å måle krefter med Hinna og SIF. De fire lagene skulle spille serie hvor alle lagene møtte hverandre.

Våg vant sine kamper mot SIF og Trauma på lørdagen. Det var dermed duket for en finale mot Hinna søndag, som også hadde vunnet sine kamper mot de samme lagene. Hinna og Våg har hatt flere tette oppgjør tidligere, og ingen kunne føle seg sikker på seier. Hinna slo Våg i Cameron-cup finalen i fjor, mens Våg slo Hinna på «sudden death» i kvartfinalen i Dyreparken-cup (Våg vant også finalen).

Også denne gangen ble det spennende, men Våg fikk satt et skikkelig forsvar som Hinna ikke klarte å finne ut av. Samtidig scoret de jevnt og trutt, fra alle posisjoner og i alle angrepsfaser. Kamprapporten viser at laget fikk hele seks spillere på scoringslisten i finalen. Når begge keeperne til Våg i tillegg hadde en god dag i buret, endte matchen 16-8. Laget har en imponerende bredde hvor alle 20 jentene bidro til denne prestasjonen. Lagets trener, Kai Corrigan, er stolt over å disponere så mange spillere som presterer på et så høyt nivå over så lang tid, inkludert finalehelgen.

Trauma slo i tillegg SIF hele 20-10 i kampen om tredjeplassen, slik at det ble en god helg for sørlandshåndballen. En slik helg skaper gode relasjoner mellom lagene både øst og vest i regionen, noe som igjen bidrar til utvikling av lag og spillere.