Gutta fra Dvergsnes skole vant gull for KBK

Denne gjengen er klassekamerater på skolen og gullkvartett på fritiden.

Publisert:

Klassekompiser og gullkvartett: Jonatan Broch Granum, Sander Østhassel, Casper Stiansen og Filip Bøhn fra Dvergsnes skole og Kristiansand Badmintonklubb vant helgens landsfinale i ungdomsbadminton. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Terje Dag Østhassel
    Kristiansand Badmintonklubb
Denne artikkelen er over to år gammel

KRAGERØ: Under helgens landsfinale i ungdomsbadminton hadde KBKs fire gutter på U13-laget en felles bakgrunn: De har i alle år gått i samme klasse på Dvergsnes skole og siden 2. klasse spilt badminton på fritida.

– Veldig sjeldent å oppleve, men det viser mye hvordan skole, venner og fritid veves sammen, sier sportslig leder i KBK, Helene Abusdal.

God stemning hos KBK sitt U13- lag, med Jonatan Broch Granum, Sander Østhassel, Casper Stiansen og Filip Bøhn. Selma Bjørnestøl, Maja Morvik, Frida Tønnessen Vik og Marie Gade Brask. Foto: Privat.

De skal til høsten over i ungdomsskolen. De fem årene har gitt mye vennskap på og utenfor parketten, og i helgen utgjorde de altså hele guttesiden på KBKs vinnerlag.

– Men vi må ikke glemme jentene. Uten dem hadde vi ikke vunnet, og kanskje vi heller ikke hadde vært så ivrige på treningene i disse årene, samtykker Filip, Sander, Casper og Jonatan.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Badminton
  2. Kristiansand Badmintonklubb
  3. Kragerø