Vindbjart tok poeng mot serielederen

Markus Nyhus scoret sitt første mål for Vindbjarts A-lag i lørdagens 2-2-kamp mot Halsen.

Publisert: Publisert:

Vindbjarts unge målscorere i bortemøtet med Halsen lørdag. Emil Grønn Pedersen (t.v.) og Markus Nyhus. Foto: Stian Bøe

Brukergenerert innhold

  • Stian Bøe, Vindbjart FK
Denne artikkelen er over to år gammel

LARVIK: Markus Nyhus' første skåring for A-laget var beholdningen i en svak førsteomgang. Vindbjart var mye bedre etter pause, men det holdt bare til uavgjort mot Halsen.

Det begynte veldig bra, 1-0 etter fire minutter, men etter femten minutters tid tok hjemmelaget over kommandoen og skåret to ganger før pause. Andre omgang startet med fæle scener da Christian Follerås ble slått i svime da han slo hodet i marka etter en duell.

Utover i omgangen tok Vindbjart mer og mer over, men klarte bare å skåre på straffespark og det endte uavgjort 2-2.

Markus Nyhus skårer sitt første mål for A-laget. Foto: Stian Bøe

Første skåringen til bortelaget kom etter en langt innkast som Halsen ikke klarte å klarere. Til slutt endte ballen i nærheten av Markus Nyhus og han traff godt på volley i hoftehøyde fra syv meter. Hans første mål for A-laget.

Halsens første mål kom på hodet etter et innlegg mens det andre på overtid kom på straffespark etter en felling ti centimeter inne i sekstenmeteren.

Børge Engesland bryter. Noterte seg for to assists i dag. Foto: Stian Bøe

Vindbjarts straffespark var det Børge Engesland som ordnet da han dro en Cruyff-finte nede ved dødlinja og blir lagt i bakken. Emil Grønn Pedersen satte straffen hardt oppe i hjørnet. Siste 15-20 minutter så Halsen ut til å bli mer slitne og Vindbjart skapte mye sjanser.

Christian Tveit burde skåret, men headet like utenfor etter et veldig raid og innlegg fra Magnus Langerud på høyrekanten. Emil, Kawsu og Christian igjen hadde muligheter til å avgjøre, men uten uttelling. Trener Steinar Skeie oppsummerer:

– Vi skårer et fint mål i første omgang, men det er mye rusk og unøyaktighet. Så får de et mål like før pause, noe som ofte vil gi guttene en psykisk knekk, men vi løfter oss, får inn en frisk Magnus Langerud og en rutinert Kjetil Myrvold og skaper nok sjanser til å vinne.

PS! Christian Follerås var borte en liten stund etter smellen sin, tok en tur på legevakta, men diagnosen ble at det ikke var hjernerystelse og han ble med hjem igjen uten å forsinke bussen som var timet inn til Champions League.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Vindbjart FK
  2. Fotball