Gedminas fra AIK Lund forsvarte NM-gullet

Mindaugas Gedminas (22) bokset seg også i år til NM-gull i 75-kilosklassen.

Publisert: Publisert:

Mindaugas Gedminas (t.v.) og klubbkamerat Islam Ismailov (t.h.). I midten AIK Lund-trener Zayndi Arsaev. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Elin Skjervedal
    AIK Lund
Denne artikkelen er over ett år gammel

OSLO: Etter å ha vunnet med 5–0 i helgas innledende kamp mot Mohammed Said, stoppet han neste motstander Mohammed Asghar med teknisk knockout i semifinalen. Finalekampen endte med klar seier til «Mindy», med 5–0 mot Alborz Sabet fra SP 09. Norges Bokseforbund belønnet ham deretter med forbundspokalen.

Mindaugas melder følgende:

– Det var gøy å bokse tre i helga. Mine motstandere var gode, og jeg var fokusert og sulten på å forsvare min tittel. Det er ikke ofte man får bokse tre kamper i ei helg, spesielt ikke i NM. Det bare viser at boksing i Norge blir mer populær og vokser som idrett.

Mindaugas er mest fornøyd med sin finalekamp:

– Jeg hadde bra taktikk, traff godt, og var bestemt med mine slag. Jeg har utviklet meg veldig mye siden i fjor. Jeg har blitt mer eksplosiv med mine slag, er bedre teknisk og bokser mye smartere nå enn jeg gjorde før.

– Neste mål er å vinne gull i nordisk for tredje år på rad, som skal være om knappe to uker i Finland. En av de viktigste målene i år er å ta medalje i EM. I framtida er målet å bli profesjonell.

Islam Ismailov fra AIK Lund var uheldig i trekningen og møtte en av favorittene i første kamp. Til tross for solid innsats endte det med tap for Islam.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785