Gedminas fra AIK Lund forsvarte NM-gullet

Mindaugas Gedminas (22) bokset seg også i år til NM-gull i 75-kilosklassen.

Publisert: Publisert:

Mindaugas Gedminas (t.v.) og klubbkamerat Islam Ismailov (t.h.). I midten AIK Lund-trener Zayndi Arsaev. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Elin Skjervedal
    AIK Lund
Denne artikkelen er over ett år gammel

OSLO: Etter å ha vunnet med 5–0 i helgas innledende kamp mot Mohammed Said, stoppet han neste motstander Mohammed Asghar med teknisk knockout i semifinalen. Finalekampen endte med klar seier til «Mindy», med 5–0 mot Alborz Sabet fra SP 09. Norges Bokseforbund belønnet ham deretter med forbundspokalen.

Mindaugas melder følgende:

– Det var gøy å bokse tre i helga. Mine motstandere var gode, og jeg var fokusert og sulten på å forsvare min tittel. Det er ikke ofte man får bokse tre kamper i ei helg, spesielt ikke i NM. Det bare viser at boksing i Norge blir mer populær og vokser som idrett.

Mindaugas er mest fornøyd med sin finalekamp:

– Jeg hadde bra taktikk, traff godt, og var bestemt med mine slag. Jeg har utviklet meg veldig mye siden i fjor. Jeg har blitt mer eksplosiv med mine slag, er bedre teknisk og bokser mye smartere nå enn jeg gjorde før.

– Neste mål er å vinne gull i nordisk for tredje år på rad, som skal være om knappe to uker i Finland. En av de viktigste målene i år er å ta medalje i EM. I framtida er målet å bli profesjonell.

Islam Ismailov fra AIK Lund var uheldig i trekningen og møtte en av favorittene i første kamp. Til tross for solid innsats endte det med tap for Islam.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Boksing
  2. AIK Lund