Vindbjarts Jesper Lauvsland forsøker på et vinnermål, mens lagkamerat Kjetil Myrvold følger med i lørdagens 3. divisjonsoppgjør, som endte 1–1. Foto: Stian Bøe

Sjansesløseri for Vindbjart

Både Vindbjart og gjestene fra Staal Jørpeland bommet på sjansene til å ta tre poeng på Moseidmoen.

Brukergenerert innhold

Stian Bøe, Vindbjart FK
Publisert: Publisert:

VENNESLA: Det ble de forspilte sjansers dag i heten på Moseidmoen lørdag. På en «normal» dag slik vi er blitt vant med i år, ville nok kampen endt 4-4 med to mål på overtid. I stedet ble det 1-1 etter et surt utlikningsmål fra gjestene Staal Jørpeland noen minutter før slutt.
Første omgang var målløs, godt hjulpet to keepere i slag. Halvor Homme var ute og avverget et par ganger da Staal kom seg gjennom forsvaret vårt, i tillegg var kaptein Daniel Johansen nede med viktige taklinger og blokkeringer. I andre enden var Markus Nyhus nærmest, men keeper klarte seg så vidt med en lang hånd eller en fot på tre gode muligheter.

Nær sin første scoring

Utover i andre omgang hadde vi mer og mer ballen i laget, men bommet igjen en del i nest siste trekk, eller så ble det bare nesten på sjansene. Mustafa Omarkheil prøvde et skudd nede i hjørnet, mens forsvarer Jesper Lauvsland headet like over, og venter fortsatt på sin første nettkjenning i Vindbjart-drakta.

Markus Nyhus header inn 1-0 i lørdagens 3. divisjonsopgjør på hjemmebane. Foto: Stian Bøe

Midtveis i omgangen kom endelig den forløsende skåringen. Mustafa la inn, keeper klarte bare å forlenge til bakerste stolpe, der Markus Nyhus stupheadet tilbake der keeper stod sekundet før.

Emil Grønn Pedersen og Simen Aanonsen omfavner målskårer Markus Nyhus Foto: Stian Bøe

Skudd i tverrligger

Mot slutten presset vi på for å sikre seieren, men Staal ga ikke opp og fikk sin utligning. En dødball fra kanten av sekstenmeteren ble slått inn lavt og ble styrt i mål av Erik Steinsland. Noen minutter seinere var det veldig nære 1-2, men skuddet gikk i tverrliggeren. Fem tilleggsminutter ble til åtte, men det hjalp oss ikke og det endte med ett mål til hvert lag.


Alt i alt kanskje et fortjent poeng for gjestene. Vi hadde nok litt mer av banespillet, men Staal Jørpeland hadde store muligheter til flere scoringer de også.

Staal Jørpeland i ferd med å styre inn 1-1 Foto: Stian Bøe

PS! Vindbjart ligger på femteplass i avdelingen med 20 poeng etter 12 kamper.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785