AIK Lund med to NM-gull

Adam Arsaev vant gull i ungdoms-NM og Phillip Wallace vant gull i junior-NM.

Publisert:

Fra venstre: Phillip Wallace, hovedtrener Zayndi Arsaev og Adam Arsaev. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Elin Skjervedal
    AIK Lund

RAUFOSS: I ungdom 66 kilo med åtte påmeldte i klassen gikk Adam Arsaev (15) til topps og ble kåret til beste ungdomsbokser. Etter en forsiktig start i første kamp var det ingen tvil i kamp nummer to. Finalekampen endte med at kampleder stoppet kampen i 2 runde.

Adam melder følgende:

– Jeg er fornøyd med min presentasjon i årets NM. Det var mitt første ungdoms-NM. Jeg hadde tre kamper, o gikk til topps i hver av dem. Jeg fikk tildelt forbundspokal for å være norgesmesterskapets beste ungdomsbokser. Mine ambisjoner videre er å fortsette å trene godt og utvikle meg som bokser.

Phillip Wallace (17) i juniorklassen 91+ gikk seirende ut av en svært spennende kamp med dommerstemmene 3-2. I tillegg ble han kåret til mesterskapets beste fighter.

– Det betydde veldig mye for meg med denne seieren etter alle timene som er lagt ned med trening, og jeg er kjempegodt fornøyd med denne helga, sier Phillip.

Han utdyper:

– Jeg forventet en tøff kamp og det ble det, det var en god motstander som virkelig kjempet. Men jeg klarte å hale inn seieren. Nå ser jeg frem til neste kamp og neste motstander og jeg skal trene enda hardere og bedre frem til da.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785