AIK Lund med to NM-gull

Adam Arsaev vant gull i ungdoms-NM og Phillip Wallace vant gull i junior-NM.

Publisert:

Fra venstre: Phillip Wallace, hovedtrener Zayndi Arsaev og Adam Arsaev. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Elin Skjervedal
    AIK Lund

RAUFOSS: I ungdom 66 kilo med åtte påmeldte i klassen gikk Adam Arsaev (15) til topps og ble kåret til beste ungdomsbokser. Etter en forsiktig start i første kamp var det ingen tvil i kamp nummer to. Finalekampen endte med at kampleder stoppet kampen i 2 runde.

Adam melder følgende:

– Jeg er fornøyd med min presentasjon i årets NM. Det var mitt første ungdoms-NM. Jeg hadde tre kamper, o gikk til topps i hver av dem. Jeg fikk tildelt forbundspokal for å være norgesmesterskapets beste ungdomsbokser. Mine ambisjoner videre er å fortsette å trene godt og utvikle meg som bokser.

Phillip Wallace (17) i juniorklassen 91+ gikk seirende ut av en svært spennende kamp med dommerstemmene 3-2. I tillegg ble han kåret til mesterskapets beste fighter.

– Det betydde veldig mye for meg med denne seieren etter alle timene som er lagt ned med trening, og jeg er kjempegodt fornøyd med denne helga, sier Phillip.

Han utdyper:

– Jeg forventet en tøff kamp og det ble det, det var en god motstander som virkelig kjempet. Men jeg klarte å hale inn seieren. Nå ser jeg frem til neste kamp og neste motstander og jeg skal trene enda hardere og bedre frem til da.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Boksing
  2. AIK Lund
  3. NM