18-åring til Fløy

Sander Barstad Bergan vil gjøre sitt for å sikre Fløys opprykk denne sesongen.

Sander Barstad Bergan flankert av Fløys assistenttrener Nils Petter Andersen (t.v.) og trener Nikola Trajkovic. Foto: Dagfinn Grastveit

Brukergenerert innhold

Dagfinn Grastveit, Fløy
Publisert: Publisert:

FLEKKERØY: Sander har meget gledelig tegnet kontrakt med Fløy, foreløpig ut året. Han har spilt for Stathelle og Odds ballklubb i Norsk Tipping-ligaen og PostNord-ligaen, der han har spilt mest indreløper og spiss. Han får de beste skussmål av trener for Odd 2, Morten Rønningen.
Sander har flyttet til Kristiansand med samboer for å studere ved UiA, og vi ønsker ham hjertelig velkommen til Flekkerøy. Her forteller han litt om seg selv:

- Jeg er en offensiv midtbanespiller/ spiss som liker å ha ballen i beina og både score mål og sette opp de andre foran mål. Ambisjonene mine er definitivt å få spilt meg til en plass i laget og forhåpentligvis hjelpe resten av gutta til å rykke denne sesongen. Mine beste egenskaper er vel kanskje at jeg er en god teknisk spiller som er flink til å lese spillet og er brukbar foran mål. Jeg tror de fleste ville betegnet meg som en ambisiøs fyr med godt humør.

Les også:

Forsvarsspiller klar for Fløy


.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785