Randesund-seier i seriepremieren

Randesund-damene fikk en god start på årets 2. divisjon med 30-22-seier hjemme mot Nærbø søndag.

Publisert: Publisert:

Randesunds damelag 2019/2020: Øverst fra venstre: Jørg Are Gjermundnes, Mina Pauline Gregersen, Helene Isachsen, Linea Hovland, Ida Camilla Fosse, Frida Sundal, Malene Saxhaug, Anne Linn Eriksen og Fredrik Jæger Walderhaug. Midten fra venstre: Louise Pedersen, Tilde Gramstad, Henriette Strømsvåg, Anne Charlotte Rosenvold, Ingvild Westersjø, Karen Stokkeland, Silje Nilsen, Lisa Nordset, Lone Langeland, Lisa Rognlid og Mass Berg Johansen. Nederst fra venstre: Julie Stensvoll, Hanne Byklum, Frida Kvernes, Thea Løyte, Ida Gabrielsen, Elisabeth Rosenvold, Martine Thorsen, Ingrid Vehusheia, Camilla Hennig-Olsen og Stine Heier. Ikke på bildet: Kristine Thomassen. Foto: Frank Fosse

Brukergenerert innhold

  • Fredrik Jæger Walderhaug
    Hovedtrener, Randesund IL

KRISTIANSAND: Vi startet kampen i Sukkevannhallen nokså bra med å stå kompakt bakover og løpe på det vi kunne løpe på. Nærbø fikk inn enkle mål etter lange angrep, og vi scoret noen enkle, kjappe mål. Det var jevnt fram til 4-4, da fikk vi mer tålmodighet i forsvaret som ble backet opp av redninger.

Vi fikk mange enkle mål i kontra, og vi klarte å roe nok ned i etablert angrepsspill til at vi fikk spilt oss til gode sjanser. Vi rykket sakte, men sikkert ifra og ledet 17–8 med halvannet minutt igjen av første omgang. Vi surret det til med enkle feil og slapp inn to mål i det siste minuttet av første omgang.

I andre omgang varNærbø mye mer på, og vi slet med å rykke ordentlig ifra og drepe kampen.

Randesund-spillerne mot Nærbø, inkludert scoringer (under M) og utvisninger (under 2). Foto: Skjermdump fra handball.no

Vi gjorde en del enkle feil og ble utålmodige i spillet. Det nærmeste Nærbø kom var fem mål bak, men vi klarte ikke å finne de lette løsningene, samtidig som de løste forsvaret vårt bedre. Alt i alt er vi greit fornøyd med gjennomføringen av første seriekamp, samtidig som vi vet at vi har masse mer å gå på.

Vi ligger på andreplass etter første seriekamp, med færre innslupne mål enn Pors. Målet vårt i år er opprykk til 1. divisjon.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Randesund IL
  2. Håndball
  3. Nærbø IL