Holdt inspirasjonssamling i Tveithallen

Peder Langfeldt hadde en nøkkelrolle da håndballgruppa i Tveit IL hadde inspirasjonskveld for sine håndballtrenere.

Publisert:

Peder Langfelt følger med mens Tveit-spillere utfører øvelser. Foto: Bror Olav Andreas Skrede

Brukergenerert innhold

  • Bendik Bigset
    Tveit IL Håndball

KRISTIANSAND: Det var Peder Langfeldt fra Klubbkonsulenten som ledet denne samlingen. Peder burde være kjent for de fleste håndballfolk, med en fortid som spiller og trener i KIF, og ikke minst som trener og sportssjef i Vipers.

Samlingen besto av to deler, første del inneholdt teori med diskusjon. Peder var innom flere viktige tema, blant annet trenerrollen, kosthold, styrketrening og viktigheten av basisferdigheter. Etter teoridelen var det praksisdel i Tveit-hallen, hvor Peder, med hjelp av jenter fra Tveit J14 og J16, fikk vist fram en del grunnøvelser, som enkelt kan bygges ut etter hvert som spillerne utvikler seg og ferdighetene sine.

Foto: Bror Olav Andreas Skrede

Tveit-jentene fikk seg ei god treningsøkt, og trenerne fikk nyttige innspill og tips de kan ta med seg videre i sitt virke. Alle involverte virket godt fornøyde med arrangementet, noe tilbakemeldingene også tyder på:

Ole Byberg leder i Tveit IL håndballgruppe:

– Denne samlingen var en fin, innholdsrik og inspirerende kveld. Bra med grunnøvelser, hvor det kun er fantasien som stopper deg fra å bygge videre. Det var veldig gøy å se noen som kan det de driver med lede en trening. Se og lære, man ble inspirert til å ta med mye av det til eget lag. Kjempebra, flott med faglig påfyll!

Frode Selstø, trener for håndballag i Tveit IL:

– Dette var en lærerik kveld med faglig påfyll, både med teori og praktiske øvelser. I en travel hverdag med treninger og full trøkk fra morgen til kveld, passet det perfekt med en tretimers samling. Vi fikk en innholdsrik kveld med masse håndball!

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Peder Langfeldt
  2. Håndball
  3. Tveit IL