På sølvplass i junior-EM

Etter tredjeplass i den siste EM-runden ble det sølv i sammendraget.

Publisert:

Trialføreren Jarand-Matias Vold Gunvaldsen fra Lillesand (t.v.) ble nummer to sammenlagt i årets junior-EM. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Team Vold Gunvaldsen
Denne artikkelen er over ett år gammel

Det var varmt og tørt i de tsjekkiske skoger i helga. Jarand-Matias begynte løpet med en 5er i allerede i første seksjon, men hentet seg inn og kjørte meget solid i resten av førsterunden. Flaksen var heller ikke på hans side da han gikk på en ny femmer i andre seksjon på andrerunden og kunne se at førsteplassen falt mellom fingrene.

Men Jarand-Matias holdt hodet kaldt og kjempet seg gjennom resten av andrerunden med å kjøre feilfritt, og det holdt til en tredjeplass i helgens løp. Og dermed klarte han å beholde andreplassen sammenlagt med god margin.

God kontroll i den siste EM-runden, i tsjekkiske Brezova. Foto: Privat

Teamet er veldig fornøyd med den nybakte andreplassen. Hard målrettet trening gir uttelling! Vi vil takke alle våre samarbeidspartnere, familie og venner for støtten gjennom hele EM-sesongen. Nå ser vi fram til nordisk mesterskap i Finland kommende helg, med mål om pallplass.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Trial
  2. Jarand-Matias Vold Gunvaldsen
  3. Grimstad Trialklubb