Havnet i bekken i VM-runde

Det gikk ikke helt veien for Jarand-Matias Vold Gunvaldsen (20) i den fjerde VM-runden i trial.

Publisert: Publisert:

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen fra Grimstad Trialklubb havnet i bekken to ganger i søndagens VM-runde i trial. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Team Vold Gunvaldsen

Tredje og fjerde runde av verdensmesterskapet ble arrangert denne helga i Polbadura de las Regueras i provinsen Leon i Spania. Det var knusktørt og svært varmt, rundt 30 grader gjennom hele helga.

Lørdagen var det mye bra kjøring fra Jarand-Matias, men en dårlig førsterunde gjorde at han måtte jobbe ekstra hardt på de andre rundene. Sisterunden var ganske bra, så han klarte å klatre opp på 19. plass. Likevel var det ikke helt det han hadde håpet på, men det var bare å gjøre seg klar for en ny VM-runde dagen etter.

Søndagen startet med sykkelproblemer. Sykkelen «druknet» to ganger i bekken. Og gikk ikke helt bra på topp turtall. Det ble en krevende dag som endte med 24. plass, men Jarand-Matias prøvde å gjøre det beste ut av det. Sånt skjer i idrettens verden, men det kommer en ny sjanse kommende helg i Andorra. Nå er det hjem til Centelles/Vic for å finne ut av problemet med sykkelen og trene godt inn mot helga. Takk til alle sponsorer, støtteapparat, familie og venner som er med på laget!

Les mer om Jarand-Matias Vold Gunvaldsen her

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Trial
  2. Grimstad Trialklubb
  3. Jarand-Matias Vold Gunvaldsen