Høsttråkken ble i år arrangert i ny løypetrase med lokale runder for den aktive klassen. Det var påmeldt totalt 80 deltakere fordelt på trim, tur 1 og 2 og aktiv klasse. Det var strålende sol hele dagen og de lokale rundene ga mulighet for publikum til å se rytterne flere ganger. I tur 1 og tur 2 ble det samlet felt helt til siste motbakken før mål, der ble det satt fart og en Grimstad-rytter stakk av med seieren.

I den aktive klassen var det noen bruddforsøk før de lokale rundene, men ingen som fikk store nok luker. På den første målpasseringen var det en spurt pris som Torleif Kleppe stakk av med. Etter andre målpassering bestemte Kleppe seg for å gå solo, han kjørte fra hovedfeltet og lå to runder i tet alene. Han kom i mål med en solid luke og kunne innkassere ny seier for året. Han har tidligere i år vunnet Oggevatn, Byglandsfjorden og vært med i vinnerlaget i Color Line Tour.

– Jeg kjente meg sliten i beina etter to dager i Horten, hvor særlig lørdagen var «helsvart». Men etter den første spurten ved målpassering løsnet det, og på andre passering fikk jeg bra luke. Beina svarte, så det var bare å holde trøkket de siste rundene, sier Kleppe og legger til:

– Lund CK stilte med et sterkt lag, og det var veldig gøy å se

i feltet. De kjørte bra som lag og det virket som de ville ha samlet felt til de lokale rundene i Grimstad.

Her kan du se alle resultatene