Marlene Wåland og Mads Marum sikret tre bronsemedaljer i helgas mesterskap.

Denne helgen ble det arrangert Jr. NM i badminton under Ungdomslekene på Lillehammer. 15 idretter møtes i et stort felles arrangement for å kåre sine norgesmestere. Norges beste badmintonspillere under 19 år var samlet til dyst, og Kristiansand Badmintonklubb (KBK) stilte med 9 spillere i mesterskapet.

KBK viser stadig at klubben henger med i norgestoppen, og leverte flere gode resultater i helgen.

Marlene Wåland tok to flotte bronsemedaljer i mesterskapet. I damesingel spilte hun seg fram til semifinale hvor det ble tap i en tett og jevn 3-setts kamp. I mixdouble ble det også bronsemedalje sammen med makker Tobias Krømke fra Sandefjord BK. I tillegg til dette ble det en femteplass i damedouble sammen med klubbmakker Lovise Krogsæter.

Mads Marum deltok i sitt andre NM på to helger, og fikk to flotte plasseringer med bronsemedalje i herredouble sammen med makker Tobias Krømke (SaBK), og femteplass i herresingel.

Søstrene Emma og Marlene Wåland med god innsats i årets Jr. NM ( Foto: foto: privat).

Emma Wåland spilte også sitt andre NM, og sto for svært gode prestasjoner spesielt i damesingel. Emma er 15 år, men slo ut to eldre landslagsspillere før det ble tap i kvartfinalen for sølvvinneren i mesterskapet. Emma fikk også 5. plass i damedouble sammen med klubbmakker Lotte Eide.

Trine Wåland (KBK) fikk 5. plass i mixdouble sammen med makker fra Stavanger, og Benjamin Falck (Grimstad BK) fikk 5. plass i herredouble sammen med makker fra Karmøy.