«Goa» scoret i Vindbjart-seier

Takket være scoringer av Daniel Goa Utgård og Christian Tveit sikret Vindbjart seg en sterk borteseier.

Publisert: Publisert:

Daniel Goa Utgård scoret sitt første mål for A-laget da Vidbjart fredag vant 3-1 borte mot Åssiden i 3. divisjon. Her gratuleres han av Vindbjart-trener Steinar Skeie. Foto: Stian Bøe

Brukergenerert innhold

  • Stian Bøe, Vindbjart FK
Denne artikkelen er over to år gammel

DRAMMEN: De satt nokså langt inne, men de forløsende scoringene kom og vi fikk med oss alle tre poengene hjem. Åssiden startet aggressivt og var farligst i starten uten at det var veldig klare sjanser. Selv spilte vi under pari, kom etter hvert til mye innlegg, men alle ble for dårlig slått.

Vertene tok ledelsen tidlig i andre omgang da de kom for lett til både innlegg og pasning i feltet på en dødball. Da så det litt mørkt ut, men Åssiden så ut til å gå tomme utover i omgangen og vi fikk litt mer plass å spille på.

Keeper i lufta, men skuddet til Goa er knallhardt plassert oppe i målet. Foto: Stian Bøe

Et snaut kvarter ut i omgangen kom også utlikningen som nok senket stressnivået litt og ga oss tro på seier. Kjetil Myrvold vant ballen, fikk sendt den gjennom til Christian Tveit i nesten liggende posisjon og spissen satte den forbi keeper.

Tiden gikk, nå med et klart overtak i vår favør og ti minutter før slutt kom ledermålet. Alla Abdallah kom forbi på kanten, la inn, og denne gangen traff innlegget godt, og Daniel Goa traff godt. Hardt opp i nettaket. Hans første scoring på A-laget.

På stillingen 2-1 hadde Åssiden en stor mulighet, men vi holdt ut og satte spikeren i kista på overtid. Christian Tveit ble taklet ureglementert like innenfor sekstenmeteren. Det gikk et par sekunder før fløyta gikk og pekefingeren til dommeren viste mot straffemerket. Tveit satte straffen selv og utløste mye følelser blant lagkamerater og lagledelse.

Jubel etter 2-1-målet Foto: Stian Bøe

En stor opptur etter to kjedelige resultater. Dessverre måtte Kawsu Jabai og Emil Grønn Pedersen ut med skade, men samtidig fikk både Alla og Christian Tveit mange veltrengte minutter på banen, sistnevnte i sin vante spissposisjon siden Markus Nyhus var utenlands i bryllup. Vi fikk også se Kjetil Myrvold en hel kamp sentralt på midten og Jon Hodnemyr på backen, nesten to år siden sist gang. Ingen kjempekamp, men velfortjent seier og tre viktige poeng.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Fotball
  2. Vindbjart FK