Ippon judo klubb arrangerte høstens første corgescup stevne, Nadderud Oslo. Budosør judo klubb stilte med tre utøvere, Simen Brunvatne U15 -46 kg, Lene N. Olsen U18 -57kg og Erik Brunvatne senior -81 kg.

Simen deltok for første gang i – 46 kg klassen, i første kamp trengte han kun 13 sekunder på å slå NM-vinner fra 42 kilos klassen, også neste kamp ble vunnet på ippon. Så gikk han dessverre på tap i semifinalen mot Bauer Holtz fra ippon judo klubb.

En meget sterk prestasjon av Simen som kjempet seg til en bronsemedalje i første konkurranse i ny vektklasser.

Lene N. Olsen deltok for første gang i norgescupen, fikk tøffe motstandere som er landslagsutøvere gikk på to knepne tap.

Erik Brunvatne tapte første kamp mot Eirik Aalsgaard som vant 81kg klassen, Erik fikk rekvalifisering og kom seg til bronsefinalen. Der ble det ble tap og han ble henvist til en 5.plass.

Neste Norgescup-stevne er på Kongsberg siste helg i oktober, Budosør judo klubb kommer da til å stille med flere utøvere.