Under helgens landsfinale i badminton i Kragerø deltok Kristiansand Badminton Klubb (KBK) med to lag. U-15 laget var kvalifisert gjennom grunnspillet i badmintonkretsen sør-vest, mens U-13 laget var direkte kvalifisert som fjorårets vinnere. En lagkamp består av åtte enkeltkamper mot et annet lag, og vinneren er den med flest enkeltseire totalt.

Begge lagene gikk videre til semifinale etter gruppespillet på lørdag. U-15 laget møtte der favoritten Moss BK og motstanden ble for tøff. Dermed var det klart for bronsefinale mot Sotra BC. En jevn kamp ble til slutt vunnet av Sotra og KBK-spillerne måtte ta til takke med den sure fjerdeplassen. På laget deltok Thea Tønnesen, Rikke Østhassel, Emil Svendsen Eide, Anders Olsen og Andreas Dåsnes Andersen. Finalen ble vunnet av Moss og Bergen BK ble nummer to.

U-13 laget var favoritter i sin semifinale mot Frogner IL. Det var heller aldri noen tvil om at sørlendingene var best. Dermed var det duket for finale mot Leksvik, som har fire veldig gode spillere på laget. Det stod 2-2 etter fire singler og 3-3 etter at også to av doublene var unnagjort. Det hele skulle avgjøres i de to siste kampene, som var mixdouble. Julie Abusdal/Jonas Tønnesen tapte 1.sett, men spilte seg opp og vant kampen 2-1 i sett. I den andre mixdoublen vant June Bøhn/Jonas Østhassel første sett og ledet 19-17 i andre sett. To poeng fra KBK-seier! Men paret fra Leksvik kom tilbake og vant 21-19 og også det tredje settet. Dermed var lagkampen uavgjort og alle poengene i de åtte kampene måtte telles og summeres for å kåre en vinner. Etter flere minutters ventetid ble det klart at Leksvik vant 325-309 i poeng og svært skuffede kristiansandere måtte innse at de ble nummer to i årets landsfinale.