Seks av AIK Lunds boksere deltok i helga i Viking Box Cup i Aalborg, Danmark. Turneringen ble arrangert for 21. gang og AIK Lund har deltatt på samtlige. Klubben har også tidligere oppnådd gode resultater, men denne gangen gikk det over all forventning. Fire gull og to sølv gjorde at AIK Lund var den største medaljesankeren i turneringen.

Drenger lettvekt: Adam Arsaev tapte direktefinalen mot Icaro Santos, Moss BK.

Finalekamp 42 kilo ungdom: Magomed Arsaev bokset godt og vant 5-0 over Julius Bending, Haslev ABK og innfridde dermed klubbens forventninger i sin første ordinære kamp.

Bantamvekt senior: Non Sahenphakdi vant direkte finalen 5-0 over en meget hardtslående danske. Non bokset glimrende i første og siste runde, men måtte gjennom en tøff annenrunde, da var det hans gode bokseteknikk som reddet ham ut av uføret.

Weltervekt senior: Ghayor Ghalip vant semifinalen 5-0 over Maximillan De Galla, CIK. I finalen ble danske Ismael Al, Korsør for sterk. Men flott innsats i begge kampene.

Mellomvekt senior: Mindaugas Gedminas imponerte i semifinalen og vant 5-0 over Rasmus Kallesøe, Randers AC. Seier ble det også i finalekampen, men da på walk over mot motstanderen Alkend Bersia, Roskilde stilte ikke opp på grunn av en skade.

Lettungvekt senior: Islam Ismailov vant direktefinalen 4-1 over Adam Bashanov, BK Vitus. Horsens. Dette er den absolutt beste kampen Islam har bokset og nok den beste motstanderen han noensinne har møtt. Bashanov har vært dansk seniormester i mellomvekt og kan skilte med seier over vår egen Glodi Eneste.

Alle bokserne stiller i Odderneshallen lørdag 21. januar. Da blir det lagkamp mot det tsjekkiske laget Banik-Most. Jamshid Nazari som har hatt et lite skadeavbrekk fungerte som sekundant denne gangen, men vil være tilbake i ringen til lagkampen.

PS! Grimstad Bokseklubb stilte med to av sine nevekjempere i Viking Box Club. Morten Dåbu tapte sin kamp 0-5 for danske Niclas Rasmussen, mens Daniel tapte henholdsvis 0-5 og 2-3 i sine to kamper mot dansk motstand.