Sofie Reisænen (19) Team Sør/Vågsbygd har meldt seg inn i landets ledende svømmeklubb Lambertseter for å gjøre et forsøk på å få en internasjonal karrière. Sofie har tatt en rekke norske mesterskap og også nordiske mesterskap gjennom flere år og også svømt i flere verdenscupstevner med beste plassering 4. plass på 200m bryst i Kuwait.

Sara Stoebner (18) Team Sør/KSA følger faren Hans Jakob til Oslo Idrettslag Svømming

. Hun svømmer imidlertid Nordsjøstevnet og junior-NM for Team Sør, begge stevner i november før hun melder overgang til Oslo-klubben. Hun har hatt bestetider på 100m fri og 200m fri i årsklassen det siste året.

Amalie Thorstensen (20) Team Sør/Vågsbygd har flyttet til Bergen for å studere og melder seg inn i Bergensvømmerne, etter å ha svømt for Team Sør i Norsjøstevnet. Amalie har vunnet flere NM gull i medley-øvelser, senest i langbane NM i sommer.

Renate Knutsen (19) Team Sør/Vågsbygd har også flyttet til Bergen for å trene i Bergen Svømme Club. Hun har i løpet av de to siste årene tatt steget opp i norgestoppen på 50m og 100m fri og forbedret kretsrekordene vesentlig det siste året. Mye tyder på arendalsjenta vil fortsette utviklingen.

Disse fire jentene har vært viktige brikker i Team Sørs stafettlag i både kort og langbane, seniors og juniors det siste året, men heldigvis har Agder flere gode oppfølgere som står klar for å overta plassene på lagene.

Det skal bli spennende å se hvor langt de fire jentene vil utvikle seg i nye omgivelser. Uansett er det flott at alle fire velger å satse videre på svømmesporten.