UTØVERBLOGG: Det gikk ikke som jeg ville i kampen lørdag. Det var en jevn kamp, men motstanderen klarte å få kampen i sitt spor ved å unngå slagvekslinger og kampen ble «oppbrutt» med mye clinch hvor jeg ikke fant «flyten».

Fra forberedelse i garderoben hvor jeg blir oljet inn for å varme opp muskulaturen. Foto: Privat

Det er selvfølgelig et taktisk trekk, og all respekt til motstanderen som gjorde det vanskelig å komme i gang med kombinasjonene mine. Det er alltid lett å se etterpå hva man burde har gjort annerledes for å vinne. Det er også slik at jeg er skuffet fordi jeg ikke føler jeg presterer på høyde med det jeg har inne.

Men i øyeblikket det er kamp er det kun det man gjør der og da som teller, og en del av gamet er å styre de ulike situasjonene i kampene slik at man gjør det man er god på. Det er ingen tom klisjé at man lærer nedturer. Og for meg som er såpass ny i denne disiplinen kan jeg i alle fall si at dette er en ny lærdom jeg tar med meg og hjelper meg i utviklingen.

Nå har jeg fått testet ut hva som funker og ikke funker mot denne måten hun presser på. I kamp oppstår det nye situasjoner man må løse. Og hver motstander har en unik stil. Det er også noe av det som gjør sporten så spennende. Alt man øver på i treningen må man også få det inn i en stresset situasjon slik en kamp er.

Fra kampen mot min italienske motstander. Foto: Privat

Jeg tar med meg det positive, og jobber videre for å lære av feilene. Nå er det ny kamp om 2,5 uker og jeg er glad for å få en periode med mye kamper. Det har jeg ventet lenge på, og jeg vet jeg trenger kamper nå.

Jeg har mye inne og er veldig motivert for å få testet meg på nye utfordringer. Nå har jeg denne lærepengen friskt i minnet og det motiverer meg ekstremt mye til å virkelig få en god kamp hvor jeg viser for meg selv hva jeg er god for.