Mens Topdalselva i disse dager flommer over, har bygdas eldste fotballgutter flommet over av spilleglede og seiersvilje i veteranklassen denne sesongen. Spesielt etter sommerferien har gutta sprudlet, med fem seire, en uavgjort og 46-14 i målforskjell. Dette har ført til at kretsmesterskapet gikk til bygdas stolthet!

Etter en litt vanskelig start på sesongen, der det ble tre tap på de seks første kampene, benyttet spillende trener, Kjetil Hauge, sommerens overgangsvindu godt. Han signerte tre spillere som gjorde at vi kom på vinnersporet igjen. Bygdas gamle superspiss Frode Selstø fant skoa på hylla og Knut Tørum kom fra diverse treneroppdrag og Champions League med RBK. Knut har en enorm vinnervilje og tettet igjen bak. Donns tidligere spiss, Jon Egil Enger, styrket lagets midtbane med sine maratonbein.

Disse tre sammen med resten av gutta gjorde at vi høstet nok poeng til å hente gullet hjem. Meningen var at vi skulle kjøre gjennom bygda i en åpen buss i disse dager, der bygdas innbyggere kunne møte frem langs veien og hylle laget der vi hevet pokalen. Imidlertid er de fleste veiene i bygda stengt grunnet flommen, så da satser vi heller på å bli hyllet på en åpen bar i byen når avslutningsfesten skal holde sted i høst.