Mandal-golfere strålte i klubbmesterskapet

Dette er alle klassevinnerne blant de 52 utøverne som spilte i klubbmesterskapet til Mandal Golfklubb sist helg.

Publisert:

Klassevinnerne Turid Røksland (f.v.), Simen Jørgensen, Adler Førsund, Britt Andersen, Kasper J. Nilsen, Arnt T. Udø, Mirjam Andersen, Kjartan Lavik og Einar Linkjendal. Foto: Per Jørgensen

Brukergenerert innhold

  • Per Jørgensen
    Mandal Golfklubb

MANDAL: Vi er meget godt fornøyd med oppslutningen denne dagen, det er mange år siden vi har hatt så mange deltakere i et klubbmesterskap. I dameklassen var det spenning helt til siste slag for å få en vinner. Både Turid Røksland og Britt Andersen endte begge på samme antall slag + 37. Så det måtte omspill til for å få en vinner. Britt klarte å få ballen i koppen på fire slag, mens Turid brukte fem. Dermed med Britt årets klubbmester blant damene. På 3. plass kom Wenche Vetås med +46.

Blant herrene hadde Simen en ledelse på fire slag foran siste dag. Både Arnt Terje Udø og Kjartan Lavik lå på delt 2. plass. I løpet av de første ni hullene hadde Kjartan utlignet forspranget. De siste ni spilte Simen seg opp, slik at han vant med + 10, Kjartan nummer ble nummer to med +16 og Arnt Terje endte på + 17.

Britt Andersen og Simen Steinstad Jørgensen ble årets klubbmestre. Foto: Per Jørgensen

Vinnere i de forskjellige klassene ble:

I herrer junior vant Adler Førsund med +70.

I klassen for damer vant Mirjam Arntsen med +57.

I klassen for herrer ble Simen best med +10. På de neste plassene fulgte Magnus Bjørnstad +23, Edmund Jaabæk +26 mens Arne Christian Bredesen ble nummer 4 med +28.

I klassen damer Senior vant Turid Røksland med +37. Wenche Homestad tok plassen bak med +46. På 3. plass fulgte Paula Pedersen med +52.

I klassen herrer senior vant Arnt Terje Udø med +17. Nummer to ble Knut Kvaal Pedersen med +24 og Nils Henrik Ranudd tok 3. plass med +28.

I klassen for damer eldre senior vant Britt Andersen med + 37 forann Tutti Ericson med + 54.

I klassen eldre senior vant Kjartan Lavik med +16. På de neste plassene fulgte Sigmund Skårdal + 39 og Ivar Gulli med +39 mens Rune Vetås ble nummer 4 med +39.

I klassen for herrer super senior vant Einar Linkjendal med + 46. Her fulgte Karsten Skådal med + 48 og Tor Sverre Bentsen med + 64.

I klassen for stableford ble det seier til Kasper Jørgensen Nilsen med -3. Nummer to ble Arvid Heddeland +4 og nummer 3 Ole Bjørn Reinertsen.+6

En stor takk til Edmund Jaabæk og Rune Svennevik som før dagens spill var ute å klippet og klargjorde banen. For banen var helt strøken. Takk også til Arnt Kalhovd som var til stor hjelp for alle på hull 8.

Resultatliste klubbmesterskapet 2020

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Mandal Golfklubb
  2. Golf