– Savner å gjøre en god takling

Arendals A-lagsspillere venter fortsatt på å få vite når de kan få trene med full kontakt.

Publisert: Publisert:

Arendals 2. divisjonsspillere i aksjon på trening. Foto: Vidar Lorentsen

Brukergenerert innhold

  • Vidar Lorentsen
    Arendal Fotball

ARENDAL: Spillerne og lederne må pent vente noen dager til på gode nyheter rundt oppstart, både når det gjelder trening med full kontakt, men også med tanke på når den etterlengtede sesongen 2020 – trolig den mest spesielle sesongen i norsk fotballs historie – kan ta til for alvor, med kamp om ære og poeng.

Et savn

For en fotballspiller er det å sette inne en ren, god takling noe av det beste som finnes. Bare spør Arendal Fotballs venstreback, Mads Nørby Madsen. 

Dansken, som er inne i sin andre sesong i klubben, innrømmer at det kribler fryktelig etter å få gjort noe av det han liker aller best på en fotballbane.

– Ja, jeg savner det å kunne gjøre en skikkelig god takling. Det kommer til å bli spesielt den dagen vi får lov til å trene for fullt igjen. Jeg er sugen på det nå, sier han. 

– Det blir noe helt annet – litt morsommere – når alt blir som normalt igjen, og vi kan gi alt. Det blir en ekstra gnist hos alle den dagen det skjer, forteller han. 

Tidenes lengste pre-season

Det er over sju – begynner å nærme seg åtte – måneder siden den siste taklingen og siste fløytesignalet i 2019-sesongen. 

Nørby Madsen trekker fram at han har opplevd lang pre-season før, men aldri noe som dette. 

– Vi kan få en sju eller åtte måneder lang pre-season. Jeg har opplevd mye, men dette tar kaka, sier han. 

– Gjengen er sulten og vi tenker hele tiden på dette med at vi skal få komme tilbake i normalt gjenge, legger han til. 

Han mener at hele troppen er i sterk løpeform, men at det mangler en god del på det som har med det fotballmessige. 

– Slik som det er blitt, er det ikke unaturlig at det fotballmessige er en mangelvare, men det kommer raskt når vi får spilt 11 mot 11 igjen, sier han. 

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Arendal Fotball
  2. Fotball