Grane-kvartett på landslagssamling

Disse fire Grane Arendal-spillerne er tatt ut på samling med tre ulike landslag.

Publisert:

Karin Steen (f.v.), Albena Pelaj, Line Rusten og Fanny Skindlo er Granes representanter på de ulike landslagssamlingene. Foto: Ingunn Håkedal

Brukergenerert innhold

  • Nils Morten Kirkedam Blakstad
    IK Grane Arendal Håndball

Fanny og Karin er på samling med Ungdomslandslaget (LK02) på Gardermoen fra 28. september til 4. oktober, og Line er på samling med Juniorjentene (LK00) i Kristiansand fra 28. september til 3. oktober. Albena er 04-modell og skal på samling med Jentelandslaget (LK04). Den samlingen med KL04 er utsatt inntil videre pga. covid-19, men uttaket står.

– Det er veldig gøy å bli tatt ut til landslagssamlingen, men kjipt at den er utsatt. Jeg håper det blir samling og gleder meg til å møte de andre jentene og trenerne. Det har vært utrolig gøy å trene med laget igjen etter en kjedelig tid med egentrening under koronatiden, sier Albena.

Fanny Skindlo melder følgende:

– Det er veldig gøy å få være på samling igjen. Det var lenge siden sist, så utrolig hyggelig å møte alle jentene og trenerne! Jeg gleder meg til en innholdsrik og spennende uke.

– Det er morsomt å være tilbake i en spillergruppe med jevnaldrende. De fleste av oss spiller seniorhåndball til daglig, derfor er det veldig gøy å teste ut nivået mot nye og gamle kjente.

Line Rusten følger opp:

– Det er selvsagt veldig gøy å få muligheten til å dra på samling med jentene igjen ettersom det er lenge siden sist. I tillegg er det kjempegøy å være med i vurderingen til et mesterskap som skal spilles i desember.

Jeg holder meg skadefri, og er motivert for både klubbhåndball og landslag, og samtidig tar jeg med meg flere erfaringer i sekken hjem.

Grane har startet sesongen litt ujevnt, men vi tar et steg videre for hver trening og blir stadig mer samspilt. Jeg tror prestasjonene og resultatene vil komme framover i sesongen!

Karin Steen sier følgende om landslagssamlingen og om Grane Arendals sesongstart.

– Vi har hatt mye bra trening med laget, både håndball og fysisk, så jeg føler formen dermed er nokså bra nå. Til tross for et litt uheldig tap i første seriekamp, føler jeg laget har kommet godt i gang med serien og at vi kan heve oss i divisjonen. Vi har nemlig hatt mye fokus på spillerutvikling og forsvar, noe jeg tror har vært veldig positivt for å utvikle meg som håndballspiller det siste halvåret.

PS! Til samlingen med Ungdomslandslaget er også Martine Kårigstad Andersen fra Våg og Randesund-spillerne Camilla Hennig-Olsen og Mina Pauline Gregersen tatt ut.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. IK Grane Arendal Håndball
  2. Håndball