Gleder meg til seniorsatsingen

Etter min beste sesong hittil ser jeg allerede fram til seniorsatsingen starter i høst. Under kan du se en video-oppsummering fra vinteren.

Publisert:

Sindre Tveiten (18) fra Søgne i svevet. Foto: Henning Abrahamsen

Brukergenerert innhold

  • Sindre Tveiten
Denne artikkelen er over fire år gammel

Nå smelter snøen fort, og mitt andre år på Hovden Skigymnas nærmer seg slutten. Dette har vært mitt beste år på snowboard noen gang, med tanke på konkurranseresultater, progresjon og ikke minst at jeg har klart å holde meg skadefri en hel sesong.

I svevet! Foto: Henning Abrahamsen

Tiden etter NM, mitt største høydepunkt, har gått med til en god del filming på den snøen vi har hatt igjen her på Hovden, men også til eksamenslesing.

Jeg var så heldig at jeg fikk tildelt et utviklingsstipend, i år som i fjor, fra Bykle kommune. Dette var en påskjønnelse for min innsats i vinter, men hovedsakelig en hjelp til videre satsing.

I år som i fjor var jeg så heldig å få et utviklingsstipend fra Bykle kommune. Foto: Privat.

Neste år tror jeg blir et spennende år, så jeg gleder meg veldig til å se hvordan det kan gå for min del. Det neste på programmet mitt er en 10-dagers telttur til Folgefonna med en gang skolen slutter, det er noe jeg ser fram til. Etter det blir det mye jobbing i sommer for å tjene opp litt penger til neste sesong. Det venter et par utenlandsreiser der, og det er ikke gratis.

Sommeren vil også gå med til mye trening. Jeg har fått et opplegg fra treneren min på HSG som jeg skal følge for å legge et enda bedre grunnlag for neste sesong. Det blir en travel sommer, men forhåpentligvis venter det en gevinst til vinteren. Jeg er spent på hvordan min første sesong som senior kommer til å bli.

Til slutt vil jeg takke Hovden skigymnas for ett bra år, det samme til Hovden Sport.

Her kan du se oppsummeringen min fra i vinter:

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Blogg
  2. Snowboard
  3. Sindre Tveiten
  4. Hovden