KSK har hatt to lag i serien i 2 div i år, et seniorlag og et juniorlag. Seniorlaget vant alle kampene og ungguttene har tapt kun en kamp i tillegg til kampene mot seniorlaget. Begge lag er derfor veldig klare for større utfordringer i 1.div.

Kvalik til 1.div i Vestli (Stovner) i Oslo

Et blandet lag med 5 senior- og 5 juniorspillere deltok i helgen i kvalifisering til 1.div i Oslo hvor de møtte 2.div vinnere fra andre regioner. Forutsetningene var klare. Fire lag møttes til dyst; alle mot alle. Vinner og andre plass rykker opp til første divisjon.

Første dag spilte alle lag to kamper hver. Lørdag kveld var det klart at dette kom til å bli jevnt! Alle fire lag stod med 2 poeng etter kampene. KSK lå på tredje plass på grunn av poengsiffer i settene.

Saken var klar; KSK måtte slå Asker søndag formiddag for å sikre opprykk. Utover kampen viste KSK at de var bedre enn Asker og vant komfortabelt 3-1 i sett. Opprykket er i boks, og 1 divisjon venter neste sesong!

1.div neste sesong

Neste sesong har KSK en bred stall med mange spillere, god blanding av senior- og juniorspillere.

Klubben velger å beholde et lag i 2. divisjon for å sikre god kamptrening for alle spillere. Det er i tillegg utarbeidet en samarbeidsavtale med Dristug som også spiller i 1. divisjon. En slik avtale innebærer at spiller under 22 år kan da gå fritt og spille på begge lag. Vi hjelper Dristug med flere spillere og flere av våre får kamptrening i 1.div.

Vi ser frem til ny innendørssesong med tøff matching.

Ny sandvolleyballsesong står for tur

Nå har sandvolleyballsesongen allerede startet her i Kristiansand og vi er godt i gang med 3.runde i Agder Beach Tour. Agder Beach Tour er en serie turneringer som er åpne for alle som er interesserte i sandvolleyball. Det er mer informasjon om dette pa www.kskvolley.no

Våre spillere får god matching hele året, både innendørs og utendørs, og blir dermed veldig gode. Vi fikk 5 av 6 mulige gull i junior-NM i innendørs volleyball og nå satser vi på gode resultater også i NM i sandvolleyball i juli/august.

Skrevet av Nina Berg og Yngvar H. Finne