Mandal-duo på landslagssamling

Christer Andersen og Hermod Holte Haugland er tatt ut til landslagssamling i Kristiansand.

Publisert: Publisert:

Christer Andersen (13) og Hermod Holte Haugland (15) fra Mandal Badmintonklubb. Foto: Trond Syvertsen

Brukergenerert innhold

  • Trond Atle Syvertsen
    Mandal Badmintonklubb

De fire beste av jenter og gutter i Norge under 15 år er tatt ut for å lære av de litt eldre på denne samlingen. Hermod må jobbe hardt siden han spiller i klassen under 17 år, der det er med litt flere gutter som kjemper om få plasser på landslaget.

Våre to spillere har trent jevnt i hele sommer med badminton, løping og styrke noe som er nødvendig for å hevde seg i neste sesong. Hermod begynner på toppidrett i Kristiansand og melder overgang til Kristiansand Badmintonklubb for å utvikle seg videre.

Christer er bare 13 år og må nok holde seg i Mandal noen år til, men han har heldig som har broren Carlo Alonzo Augustin som trener og mentor. 

Hermod og Christer kommer til å hevde seg blant de fem beste i landet i singel og de satser hardt for å bli best i Norge i sin klasse. Christer er så god at han nå har fått egen sponsor og er sponset av med klær, racketer, bag og sko.

Den nye strengemaskinen. Foto: Trond Syvertsen

Det var jubel i klubben da bankene SR-Bank og Sparebanken Sør nylig støttet Mandal Badmintonklubb med 25 000 kroner hver til en super strengemaskin som kommer godt til nytte i klubben. Endelig kan spillerne slippe å vente på å få racketene reparert utenfor Mandals grenser.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Mandal
  2. Badminton
  3. Mandal Badmintonklubb