Bli med på vandreturer!

Denne uka er det Friluftslivets uke og Midt-Agder Friluftsråd og Kristiansand kommune arrangerer flere turer i lokalområdet, åpne for alle.

Publisert:

Tirsdag 9. september kan menigmann være med på en rolig ettermiddagstur på godt tilrettelagt turvei på Prestneset. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Erlend Falkgjerdet
  • Per-Svein Holte

Tirsdag ettermiddag kan du velge mellom turvei i kulturlandskap på Prestneset på Nodeland og tur i Baneheia. Onsdag er det rundtur i friluftsparken i Søgne. 

På Nodeland er det parksjef Åse Hørsdal og styreleder i Midt-Agder Friluftsråd Reidar Heivoll som er turledere. I Baneheia er det kommunedirektør Camilla Dunsæd i Kristiansand kommune og daglig leder i Midt-Agder Friluftsråd Per Svein Holte som tar turen.

Onsdag forteller Per Grønberg fra Kristiansand Jeger og Fisk spennende historier fra tidligere tiders liv og virke i Romsvika og Helleviga. Turleder er friluftsveileder/prosjektleder Erlend Falkgjerdet fra Midt-Agder Friluftsråd.

Les mer om de forskjellige turene i faktaboksene under:

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Kristiansand kommune