Pushups – bare fantasien setter grensene

Når man først begynner å være kreativ med de klassiske armhevingene, er det fort gjort å bli hekta.

Publisert:

Kristiansanderen Hoan Van Phan (37) utfører en flyvende pushup. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Hoang van Phan
Denne artikkelen er over tre år gammel

BLOGG: Det fine med å trene pushups er at man kan gjøre det nær sagt hvor som helst og når som helst. I en hektisk hverdag med full jobb, tre barn og en samboer som jobber om kvelden, må jeg av og til også trene hjemme. Armehevinger en super øvelse som man kan utføre på svært mange måter. Jeg liker å filme øvelser og legger gjerne ut på Instagram for å motivere andre til en mer aktiv hverdag.

https://vimeo.com/209555922

Hoang triceps 1 from FVN on Vimeo.

Treningen skal først og fremst være gøy. Mitt motto er Never too old to play or try. Pushups passer for alle, og man kan gå fra lette til avanserte øvelser med små justeringer. Jeg har ikke noe spesielt treningsprogram, jeg trener det jeg har lyst til så lenge det er progresjon hele veien. Og jeg elsker å utfordre meg selv.

https://vimeo.com/209556140

Hoang – triceps 2 from FVN on Vimeo.

Det er særlig den siste tiden jeg har blitt inspirert til å lære meg mer avanserte varianter. Blant noen av dem er på kjøkkengulvet, fra gulv til bord, med barna på ryggen, på manualer, bosuball, hjemmelaget parallell og på stepkasse.

Hoang – triceps 3 from FVN on Vimeo.

Vår eldste sønn er også glad i å trene med egen vekt, og vi synes det er gøy å trene sammen. Pushups egner seg fint til nettopp det, så igjen: Vær kreativ og finn på noen gode øvelser som dere kan gjøre i lag.

Pushups-trening med eldstesønnen Alexander (15).

Sjekk meg gjerne ut på Instagram.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Blogg
  2. Calisthenics
  3. Hoang van Phan
  4. Webview