UTØVERBLOGG: Jeg jobber fortsatt med overgangen fra lettkontakt til K1. Nå har jeg hatt en god sammenhengende periode med trening, og alt går etter planen. I Trieste har jeg og treneren min Didier Le Borgne jobbet hardt to økter om dagen siden jeg flyttet til Italia. Jeg har fortsatt mange ting å lære, men nå føler jeg tiden er inne for å gå et par stevner på rappen og finne flyten i kamper.

Foto: Privat

Den siste uken før avreise var jeg i Bologna. Didier er i Romania og forbereder Ionut Iftimoaie for sin siste kamp. Derfor har jeg blitt tatt hånd om av Mario Zanotti, og teamet hans i Bologna. Jeg reiste til Bologna uken før kamp, og hadde siste del av forberedelsene her sammen med Cristian Faustino som også konkurrerte i Frankrike.

Foto: Privat

Det var utrolig deilig å vinne lørdagens kamp. Det er vanskelig å beskrive, men det er så mange ting rundt som har vært med å påvirke at dette smakte ekstra godt. Jeg husker aldri selve kampen etter å ha gått den, så jeg kan ikke gi så mye kommentar før jeg får sett den på tv. Jeg husker bare at de utropte meg som vinner på fransk, og jeg fikk ikke med meg scoren.

m1

Men følelsen jeg hadde i kampen var at jeg følte meg komfortabel, og nøt å være i ringen og gå kamp. Det er fortsatt mye å ta tak i, og mange tekniske ting å jobbe med, men slik skal det være. Dette er jo såpass nytt for meg.

Her er jeg sammen med Team Zanotti Bologna etter gårsdagens trening. Det var en meget bra sparringsøkt. Flere av disse gutta har VM- og EM-titler i K1 og muay thai. Foto: Privat.

Hele sirkuset rundt og egentlig alt som har skjedd de siste fem månedene er vanskelig å oppsummere. For det hele føles ganske surrealistisk. Jeg er nå tilbake i Bologna hvor jeg benytter meg av anledningen til å sparre hver dag med Team Zanotti her før jeg reiser tilbake til Trieste torsdag. Det er mange gode fightere her, og jeg har blitt tatt utrolig godt i mot.

Her poserer jeg etter seieren sammen med blant andre Mario Zanotti og Andrea Brigliadori. Foto: Privat
Sammen med min trener Didier Le Borgne. Foto: Privat.