Dobbel pallplass under helgens norgescup i snowboard

Jeg leder norgescupen sammenlagt etter to førsteplasser og én tredjeplass.

Publisert:

Den Hovden-bosatte Søgne-gutten Sindre Tveiten (19) på toppen av pallen i norgescupstevnet på Ringkollen sist helg. Foto: Matias Fosso Kristiansen, Snowboardforbundet

Brukergenerert innhold

  • Sindre Tveiten
Denne artikkelen er over to år gammel

Årets sesong har vært en stor opptur for meg, og jeg har allerede klart å nå mange av de målene jeg satte meg. I høst la jeg ned mye trening i Alpene, og dette skulle være forberedelser til vinteren. Det har ikke blitt noen utenlandskonkurranser ennå, ettersom noen av dem har blitt avlyst, men jeg har klart å nå toppen i de nasjonale konkurransene. Jeg har deltatt på tre norgescupstevner og har kommet på pallen alle tre gangene: to førsteplasser og én tredjeplass.

Denne helgen var jeg på Ringkollen, hvor det ble avholdt to konkurranser. Første dag kom jeg på tredjeplass, bak to av juniorlandslagsutøverne, og andre dag fikk jeg stå øverst på pallen.

Foto: Matias Fosso Kristiansen, Snowboardforbundet

Video fra Hovden her:

Alt i alt har dette vært min beste sesong noen gang. Jeg har fått reist mye og oppnådd mye av det jeg hadde håpet på. Nå venter NM om to uker, og deretter blir det en større konkurranse i Sveits i slutten av april. NM er den konkurransen jeg gleder meg mest til. Det er her alle de norske snowboarderne møtes, både utøverne fra landslaget og alle andre fra snowboard-Norge, og det er her det er mest prestisje om man gjør det bra.

Video fra Colorado her:

Målet mitt er en topp ti-plassering i slopestyle og big air, og dette tror jeg er oppnåelig hvis jeg klarer å lande de triksene jeg har planlagt.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Snowboard
  2. Blogg
  3. Sindre Tveiten