Landslagsspiller til Jerv

Fandi Ahmad Ikhsan (21) fra Singapore har skrevet under på en avtale med Jerv ut 2022-sesongen.

Publisert:

Her er Fandi Ahmad Ikhsan (t.v.) i aksjon for Singapore i en landskamp mot Vietnam i desember 2019. Foto: REUTERS/Soe Zeya Tun

Brukergenerert innhold

  • FK Jerv

GRIMSTAD: – I Ikhsan får vi inn en ung, lovende og ettertraktet spiller. Han er sterk på hodet, god med ball, er kvikk og en god avslutter. Vi har sikret oss en allerede god spiller med et spennende potensial, sier Jervs hovedtrener Arne Sandstø.

Etter intens jobbing helt ut på «beryktede» Deadline Day, er Jerv meget godt fornøyd med å ha kommet til enighet med Raufoss om denne angriperen. Den 21 år gamle landslagsspilleren fra Singapore har vært i flere klubbers søkelys, og Jerv er stolt over å komme til enighet om en lang kontrakt med den offensive spilleren.

Ikhsan slutter seg til troppen som reiser til Hamar tirsdag, dagen før onsdagens seriekamp mot HamKam. Han reiser deretter til Grimstad med resten av troppen etter kampen onsdag, og gjør seg klar til å møte nettopp Raufoss og gamle lagkamerater førstkommende lørdag på sin nye hjemmebane.

Ikhsan vil ikle seg med trøyenummer 99 og har underskrevet på en avtale ut 2022-sesongen.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. FK Jerv
  2. Fotball 1. div