Scoringsfest i MK-Fløy

Etter en ellevill snuopersjon vant Fløy 6-5 mot MK i lørdagens treningskamp.

Publisert:

To av lørdagens målscorere, Henrik Dahlum (t.v.) og Dardan Dreshaj. Foto: Jarle Holseter

Brukergenerert innhold

  • Jarle Holseter
    Fløy IL

MANDAL: På en regntung kunstgressbane på Miljøbanen i Mandal ispedd korkgranulat skulle forrige sesongs rivaler i 3. divisjon gjøre opp seg imellom på en litt ufyselig værmessig lørdag i februar.

Undertegnede hadde en runde på miljøbanen før kampen og la merke til hvor vått og litt sånn hengemyraktig underlaget virket. Kork i stedet for gummigranulat er det mest miljøvennlige i disse tider, men flere jeg snakket med blant annet dommerne kunne bekrefte at kork trekker til seg vann. Og nettopp vann har vel denne Sørlandsvinteren så langt hatt plenty med.

Treningskamper kan ofte være kjedelig på denne tiden av året, men ikke denne lørdagen, hvor vi som så på fikk 11 mål til sammen, straffer, utvisning, selvmål og god temperatur både på banen og på sidelinja - love it!

Knallstart fra MK

MK kom ut i 100 og ledet 2-0 etter kun fem minutters spill. Mulig Fløy ble tatt litt på senga over et MK som virket tente og aggressive i duellspillet, og hadde flere store sjanser før kvarteret var spilt.

18 min ut i kampen blir Lasse Sigurdsen felt innenfor 16 meteren og det dømmes straffe til Fløy. Straffen ekspederer Dardan Dreshai i mål på sikkert vis, 2-1. Fløy er mer med nå og det bølger frem og tilbake, hvor begge lag kommer til gode sjanser.

Etter 25 min kommer en flott utligning til 2-2 utført av Sebastian Fredriksen, innlegg (assist) av unggutten Andre Richstad. Så etter 37 min er MK på farten igjen og tar ledelsen 3-2 etter nydelig spill før lagene går til pause. Fløy bytter keeper i pausen, ut går Ante Knezovic, inn kommer Andreas Osvoll for å vokte buret for Fløy.

Scoret fra start

2. omgang har nettopp startet og klokka viser 46 min da Lasse Sigurdsen klinker ballen i nota etter herlig assist fra Anders Hella som er byttet inn i pausen, 3-3.

Etter 51 min kommer et selvmål av Fløy og MK tar igjen ledelsen 4-3. I denne perioden kriges det ganske hardt og flere gule kort blir utdelt. Det gjøres bytter på begge lag og inn for Fløy kommer Sander Bergan, ut går Andre Richstad.

Fløy har en ball i nota etter 67 min, men denne blir korrekt avblåst for offside. Det gjøres ytterligere bytter i Fløy-leieren, ut går Lasse Sigurdsen og Henrik Andersen, inn kommer Henrik Dahlum og Daniel Eikeland.

79 min. Mål til MK etter et langskudd på direkte frispark fra tidligere Fløy-stopper Mathias Laudal, 5-3. Mulig Fløykeeper Andreas Osvoll burde tatt den da han er litt uheldig i avvergingen.

Ellevill avslutning

85 min. Dardan Dreshai blir felt innenfor 16 meteren på vei igjennom og det dømmes straffe som Henrik Dahlum klinker i mål, 5-4.

90 + min Etter mye klabb og babb foran MK-målet pirker Dardan Dreshai inn sitt andre for dagen og det står 5-5 i denne elleville kampen!

93 min. Unggutten fra Stathelle som kom til Fløy høsten 2019 fra Odd, Sander Barstad Bergan kriger inn 5-6 og Fløy vinner kampen etter en vill snuoperasjon.

Konklusjon på en lørdags ettermiddag i februar er at både MK og Fløy vil sparke godt fra seg i årets sesong. Trener for Fløy, Nikola Trajkovic, sine elever har etter mitt syn en herlig lagmoral, og det kommer man langt med.

MK konkluderer i sitt referat på Facebook:

– Selvfølgelig utrolig urettferdig sett med våre øyner, men samtidig får vi også som fortjent når vi ikke klarer å forsvare oss ut de siste minuttene av treningskampen.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Fløy
  2. FK Mandalskameratene
  3. Fotball